HIFU – veitsetön kasvojenkohotus

10.03.2021

ANTI-AGING-HOITO TEHOKKAAMPANA KUIN KOSKAAN ENNEN!

Vallankumouksellisessa HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) -hoidossa tehokkaat ultraääniaallot vaikuttavat juuri sillä alueella ja syvyydessä, jota halutaan hoitaa. HIFU aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa jopa syvällä SMAS-kudoksessa, joten se vaikuttaa syvällisemmin ja tehokkaammin kuin mikään muu ei-invasiivinen laitehoito, jota on tällä hetkellä markkinoilla.

HIFU-hoidon tulokset näkyvät osin välittömästi, mutta todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset puolipysyviä, ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Jo yksi hoitokerta voi riittää! Hoitoon on mahdollista tulla uudestaan 3 kk päästä ensimmäisen hoidon tekemisestä. Hoito voidaan toistaa tarvittaessa 3 kuukauden välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein. Hoitokerran aikana käsitellään yksi osa-alue; kasvojen ylä- tai alaosa tai kaula.


MITEN SE TOIMII?

Edistyneimmän teknologian antamien mahdollisuuksien myötä ultraäänen kohdistaminen syvälle ihon dermis- ja SMAS-kerroksiin aikaansaa jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden välitöntä kiristymistä, sekä aktivoivat niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti.

Teho perustuu tarkasti kohdennettuun uä-energiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen.

Vaikutukset näkyvät ryppyjen madaltumisena ja vähenemisenä, ihon kiinteytymisenä, kimmoisuuden lisääntymisenä sekä nuorentuneena ilmeenä. HIFUn vaikutukset ovat välittömiä, joskin lopulliset tulokset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon tekemisestä. Koska ihosolujen uusiutuminen on yksilöllistä ja vie aikaa, lopulliset tulokset alkavat näkyä asteittain muutaman viikon ja kuukausien kuluttua. Tulokset ovat pitkäkestoiset, ja pysyvät jopa vuosia.

HIFU ei polta tai kuumenna ihon pintaa. HIFUlla saavutetaan dermiksessä ja SMAS-kerroksessa 60-70 asteen lämpötila. Koska ihon pinta ei lämpene hoidon aikana, ei palovammoja synny.


KENELLE HOITO SOPII?

HIFU on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka harkisevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. Hoito sopii kaikille, jotka kokevat kiinteyden hävinneen ja juonteiden syventyneen kasvoilla. Naisilla erityisesti vaihdevuosi-iässä ihossa saattaa tapahtua isoja muutoksia, ja yeensä tässä vaiheessa hakeudutaan HIFU-hoitoon. Hoidoissa kohdistetaan erittäin tehokasta, tarkasti kohdistettua ultraääntä kudoksiin, joita käsitellään myös ns. perinteisissä kirurgisissa kasvojenkohotuksissa. Parhaiten hoito toimii aikuisilla, joilla iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan, mutta joka jo alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä.

Paras hoitotulos saadaan 40-60-vuotiaille naisille, joilla on edelleen runsaasti kollageenia kudoksessa. Hoito sopii erittäin hyvin mm. roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmien kohotukseen. Esim. otsan alueen käsittely saa aikaan otsan ihon kiristymisen, joka puolestaan nostaa kulmakarvoja aikaansaaden näin piristyneen ilmeen. Leuanaluksen hoidolla voidaan kiinteyttää ja pienentää kaksoisleukaa.


Kohdistetut ultraääniaallot vaikuttavat juuri halutussa syvyydessä.HOIDON EDUT

Pysyvän ja nopean lopputuloksen lisäksi HIFU-hoitoprosesi on miellyttävä ja turvallinen. Koko hoitoon kuluu noin 60 minuuttia ilman puudutusta, nukutusta tai kipua, eikä se vaadi palautumisaikoja. Hoidon jälkeen on heti mahdollista käyttää kosmeettisia tuotteita ja meikkiä. HIFUlla ei ole haittavaikutuksia, ja se on huomattavasti RF-hoitoa tehokkaampi. HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon, ja sitä voidaan käyttää yhdessä myös muiden menetelmien kautta (esim. LED- ja radiofrekvenssihoidot).


HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voit palata tyypillisesti normaaliin arkirytmiin ja rutiineihin heti. Mikäli iho punoittaa hoidon jälkeen, vältä kuumaa suihkua ja saunaa kunnes punoitus on kokonaan laskenut. Emme suosittele saunomista, auringonottoa tai solariumia viikkoon hoidon tekemisestä. Aurinkosuojan käyttö on myös suositeltavaa. Kotihoidossa on suositeltavaa käyttää kosteuttavia ja rauhoittavia voiteita ja tuotteita (esim. hyaluronihappo- tai vitamiiniseerumit yms). Hoidettava alue saattaa tuntua tunnottomalta hoidon jälkeen. Tämä on kuitenkin lyhytaikaista, ja tunto palaa ennalleen muutamassa päivässä.


VASTA-AIHEET ELI KONTRAINDIKAATIOT

 • Sydämentahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite
 • Raskaus
 • Suun kautta nautittu isotretinoniinihoito (Accutane / Roaccutane / Oratane)
 • Täyteainehoidot tai implantit kasvojen alueella
 • Sydän- tai kilpirauhassairaudet
 • Rikkoontuut iho tai ihosairaudet
 • Avohaavat tai leikkaushaavat, jotka eivät ole täysin parantuneet
 • Syöpäsairaudet
 • Epilepsia
 • kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk aikaa
 • Paha, tulehtunut akne
 • Ruusufinni
 • Koholla olevat luomet (kierretään)
Luo kotisivut ilmaiseksi!