YUMI LASHES & BROWS

27.05.2021

YUMI LASHES

Yumi Lashes -hoidon vahvuus on sen kyky saada omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä, ilman keinotekoisia irto-osia. Yumi Lashes on siksi tehokas vaihtoehto tekoripsille ja ripsipidennyksille. 

Ripsipidennykset ovat jo pitkään olleet varsin suosittuja. Kaikki eivät kuitenkaan viihdy tekoripsillä. Suurin osa ihmisistä ei koe pidennysripsiä helppokäyttöisiksi, eivätkä he pidä ajatuksesta, jossa ylimääräisiä ulokkeita liimataan silmien lähelle. Myöskään ripsipidennysten epäaito -look ei viehätä kaikkia. 

Nyt on aika antaa luonnollisuudelle tilaa ja tarjota asiakkaille todellinen luonnollinen vaihtoehto ripsien kaunistamiseksi. Yumi Lashes on merkittävä tekijä ripsimarkkinoilla, tarjoten tehokkaan vaihtoehdon kaikille niille, jotka eivät koe irtoripsien käyttämistä miellyttävänä, helppona tai kauniina vaihtoehtona.

Uusi Yumi Lashes -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa, ja se on läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit. Näillä uusilla tuotekoostumuksilla saadaan aikaan laadukas ripsien kestotaivutus, minkä lisäksi ne hoitavat ripsiä käsittelyn aikana. 

Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä ripsien kestotaivutuksesta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen ripsiä hellivä syvähoito.


MITÄ YUMI™ LASHES HOIDOSSA TEHDÄÄN?

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsielle. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon.


KUINKA KAUAN YUMI™ LASHES -KESTOTAIVUTUKSEN TEKEMINEN KESTÄÄ?

YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoito kestää vain 60-90minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.


KUULUUKO YUMI™ LASHES -KESTOTAIVUTUKSEEN RIPSIEN VÄRJÄYS?

Ilman muuta! Kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.


ONKO YUMI™ LASHES -HOIDOLLE IKÄRAJA?

Kyllä on. YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.


MITÄ HYÖTYÄ MINULLE ON YUMI™ LASHES -KESTOTAIVUTUKSESTA?

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. YUMI™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä.


KUINKA USEIN YUMI™ LASHES -KÄSITTELYN VOI UUSIA?

YUMI™ Lashes - käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.


MITEN JA MIKSI KESTOTAIVUTUSHOIDON VAIKUTUS LOPPUU?

YUMI™ Lashesin vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana. Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset.


KOTIHOITO-OHJE

Älä kastele ripsiäsi 48 tuntiin, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. 

Uuden Yumi Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua. 


KONTRAINDIKAATIOT ( esteet ripsien taivutukselle)

  • Raskaus ja imetys
  • Allergiat
  • Alopecia
  • Silmätulehdus
  • Sytostaatti ja sädehoito
  • Trichillomania


KESTOTAIVUTUS VOIDAAN TEHDÄ VAIKKA ASIAKKAALLA OLISI:

  • Kaihi
  • Diabeettinen retinopatia, eli diabeettinen verkkokalvosairaus
  • Glaukooma


HUOM!

Allergiset reaktiot Yumi Lashes -tuotteille ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida Yumi Lashes -aineisiin punoituksella tai kutinalla. Antihistamiini saattaa aiheutta silmien kuivumista jolloin silmät tuntuvat herkemmiltä. Kuivat silmät itsessään ei ole este hoidon toteutukselle mutta on mahdollista että hoidossa käytettävä iholiima ärsyttää silmien ympärysihoa. Piilolinssit tulee poistaa ennen hoitoa, ja suositeltavaa ettei niitä käytetä 24h hoidon jälkeen.


YUMI BROWS

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa. YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.


MITÄ YUMI™ BROWS -HOIDOSSA TEHDÄÄN?

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.


MIKÄ ON KULMIEN LAMINOINNIN KESTO?

Kulmien laminoinnin kesto eli vaikutus kestää kulmissa noin 4-6 viikkoa.


OVATKO  KULMAKARVANI LAMINOINNIN JÄLKEEN HALUTUSSA ASENNOSSA 24/7?

Eivät ole. Aivan kuten mikä tahansa kemiallisesti käsitelty karva, esim. permanentattu hius tai kestotaivuteut ripset, myös brow lift -käsitellyt kulmat vaativat huolenpitoa.


KULMIEN LAMINOINNIN JÄLKIHOITO?

Kulmakarvojen laminoinnin kotihoito ja huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. 


MITÄ HYÖTYÄ ON YUMI™ BROWS -KULMIEN LAMINOINNISTA?

YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnilla saat kulmakarvoistasi huomattavasti pelkkää kestovärjäystä näyttävämmät.


VOINKO OTTAA KULMIEN LAMINOINNIN, JOS MINULLA ON OHUET KULMAKARVAT?

Jotta kulmakarvat voidaan muotoilla selkeään uuteen muotoon, tulee niiden muotoilemiseksi olla tarjolla edes jonkin verran materiaalia. Näin ollen hyvin ohuet ja/tai harvat kulmakarvat eivät tarjoa tarpeeksi materiaalia kulmien laminoimiseen.


VOINKO OTTAA KULMIEN LAMINOINNIN, JOS OLEN RASKAANA TAI IMETÄN?

Suosittelemme voimakkaasti jättämään ripsien kestotaivutushoidon ja kulmien laminoinnin tekemättä, jos olet raskaana tai imetät. Hoidoissa käytettävät YUMI™ Lashes ja Brows -tuotteet eivät vaikuta itse raskauteen mitenkään, mutta raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa ripsien tai kulmien kemialliseen käsittelyyn hoitotulosta heikentävästi. Tällöin hoitotulos ei välttämättä onnistu, lopputuloksesta jää vaisu tai hoitotulos suoristuu tavallista nopeammin.


VOIVATKO YUMI™ BROWS -TUOTTEET VAHINGOITTAA KULMAKARVOJANI?

Hoidossa ei ole kyse pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan brow lift on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminointi ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

KOTIHOITO-OHJE

Kulmakarvoja ei saa kastella 48 tuntiin laminoinnin jälkeen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
Luo kotisivut ilmaiseksi!